Categories: Nieuws

Eiken Vloer is Puur Natuur

De eiken vloer ken je vast en zeker wel. Een vloer met een ruige uitstraling van onbehandeld hout. Modern en een klassieke vloer. Niet voor niks zo populair in Nederland.

Eiken vloerdelen breed

Natuurlijke Eiken vloer. Wie houdt daar niet van?

Wie een houten vloer thuis heeft weet wat ik bedoel als ik zeg dat die typische uitstraling een goed gevoel geeft. Ook voor degene die liever voor een modern interieur kiezen gaan ook vaak voor een eiken vloer.

Welke kleuren passen bij je interieur?

Het geheim van een goede balans tussen vloer en kleur is om het neutraal en natural te houden. Als je een beetje experimenteel bent ingesteld kun je denken aan een aparte kleur voor je eiken vloer. Denk bijvoorbeeld aan gerookte tinten. Als je weet dat je de vloer na licht op te schuren weer opnieuw kunt kleuren hoef je niet bang te zijn dat je vast zit aan een kleur. Experimenteer met de kleuren. Bij Vloerenhal Montfoort kunnen ze je er zeker meer over vertellen.

Eiken houten vloer is een investering

Wie voor een eiken vloer kiest zal daar jaren plezier van hebben. Heb je het budget, kies dan voor een eiken vloer. Het kan wel een nadeel zijn dat je de rest van je leven elke dag je vloer ziet. Maar je kunt altijd de kleur nog later aanpassen.

Eiken vloeren zijn in verschillende breedtes en diktes leverbaar waardoor je veel keuze hebt.

Als je voor een massief eiken vloer gaat dan vind je bij Vloerenhal Montfoort de hoogste kwaliteit. Of gaat u liever voor multiplank eiken? Kies wel voor een multiplank die geheel uit hout bestaat in plaats van gewoon eiken laminaat. Een multiplank eiken wordt ook wel duoplank genoemd en bestaat uit een aantal lagen hout met een eiken bovenlaag.

Vloerverwarming aanwezig?

Een eiken vloer heeft een bijzonder uitstraling en het is daarom ook heel populair. Voor elk budget kunt u wel een eiken vloer vinden. Niet elke houtsoort is geschikt voor vloerverwarming maar een eiken houten vloer is geen probleem.

Bij Vloerenhal Montfoort wordt al het eiken hout rechtstreeks geimporteerd en in de eigen zagerij verwerkt tot eiken vloeren. Dit is de reden dat men hele scherpe prijzen kan bieden aan klanten. Deze houten vloerenwinkel staat er om bekend dat alles wat je kan bezichtigen in de showroo ook direct leverbaar is. Of je nu in Leeuwarden of Maastricht woont, alle eiken vloeren worden door heel Nederland geleverd en indien gewenst ook gelegd.

Ondanks dat niet alleen de eiken houten vloeren scherp zijn geprijst heeft men regelmatig aanbiedingen. Houdt daarom deze houten vloeren winkel in de gaten. Een liefhebber van een eiken houten vloer weet hoe duur het kan zijn. Wat heb je liever? Een laminaat of een echte eiken vloer?

Zoekt u maatwerk?

Klanten die eerst op het internet hebben gezocht naar een eiken vloer komen vaak bij ons terecht. Niet alleen omdat we scherp geprijst zijn. Maar ook omdat we centraal gelegen zijn in het land. Woont u in Groningen dan is het niet gemakkelijk een eiken vloer voor de prijs te krijgen die wij bieden. Zeker als het om maatwerk gaat dan is de rit naar onze showroom de moeite waard. De vakmensen van Vloerenhal Montfoort adviseren u graag bij een eiken vloer op maat. Dat geldt ook voor de afwerking zoals waxen of olien.

Uw houten eiken vloer direct meenemen of laten leveren?

Heeft u uw favoriete eiken vloer besteld dan heeft u het heel snel in huis. Er is geen levertijd. Al het hout ligt klaar in het magazijn. Uw houten vloer direct meenemen kan natuurlijk ook. Eenmaal besteld kunt u of een afspraak maken wanneer te leveren of neemt het hout direct mee. Het kan zijn dat u aan het verhuizen bent en nog even moet wachten voordat u de vloer kan leggen of door ons laten leggen. Dat is geen probleem. We slaan dan de vloer voor u op. De klant is bij ons koning.

Henk de Waarde

Recent Posts

  • Nieuws

Geolied hout in de badkamer

Geolied hout oogt natuurlijker dan vernis of lak, maar vergt meer onderhoud. Een klassieke lak is doorgaans zijdeglans of hoogglans…

3 maanden ago
  • Nieuws

Dubben over de warmtepomp

Een vriend van Uko Reinders, hoofdredacteur van vakblad Warmtepompen, vertelde onlangs dat hij overweegt om op een warmtepomp over te…

3 maanden ago
  • Nieuws

Architectuur en decoratie: trends voor natuurlijke materialen in 2019

Bewust van milieukwesties worden we eco-verantwoordelijke consumenten en steeds gevoeliger voor lokale, natuurlijke en authentieke materialen die op een verantwoorde…

7 maanden ago
  • Nieuws

De oorsprong van Belgische blauwe steen, van ontginning tot eindproduct

Video Transcript ▼ [Muziek] [Muziek] komen aan de kom [Muziek] de blauwe steen dit tijdloze felbegeerde materiaal weet iedereen te…

7 maanden ago
  • Nieuws

Kan je vloerverwarming combineren met blauwsteen tegels?

Droom je ervan om je interieur te bekleden met blauwsteen tegels? En houd je er ook van om thuis op…

7 maanden ago
  • Nieuws

Het marmer van het Italiaanse Carara

Video Transcript ▼ in het hart van het italiaanse toscane tussen la spezia en livorno dit de stad kijken bij…

10 maanden ago